• Forskare från Göteborgs universitet bidrar till bevarandet av hotade språk

[2012-07-07] Crowdsourcing är en metod där man söker aktivera människor att hjälpa till med uppgifter eller problem, oftast med hjälp av internet. Konceptet bygger på att det är öppet för alla att bidra. Oftast hör vi om crowdsourcing i samband med IT-projekt, men forskare vid Göteborgs universitet har använt sig av metoden för att dokumentera, bevara och utveckla ett litet hotat språk i Nepal.

• Sommaruppehåll

[2011-06-20] Expeditionen tar sommaruppehåll från den 1:e juli, vi öppnar igen den 8:e augusti.

• Ny maillista

[2011-06-13] SSKKII Center har en ny maillista!

• Mailinglista

[2010-12-20] Det enklaste sättat att få fortlöpande information om SSKKIIs aktiviteter är att gå med i SSKKIIs mailinglista.

• Testar bara

[2010-10-22] Skriver lite för att se om det fungerar.